2017. máj 01.

Dan Kennedy magyarra fordított könyvei

írta: Scherzer Marcell
Dan Kennedy magyarra fordított könyvei

Biztos találkoztál már Dan Kennedy marketingguru, üzleti tanácsadó könyveivel. Nézzük meg, ki ő és milyen könyvei jöttek ki eddig magyarul!

Ki az a Dan Kennedy?

Dan Kennedy üzleti coach, tanácsadó, amerikai marketingguru. Ő az amerikai Wolf Gábor (ahogy máshol is írtam már), vagy Wolf Gábor a magyar Dan Kennedy? Attól függ, hogy nézzük... (Egy biztos, Dan Kennedy volt előtt :) )

Érdemes elolvasnod a könyveit?

Dan Kennedy könyveit akkor érdemes elolvasnod, ha épp vállalkozásba akarsz kezdeni, vagy csak inspirációra vágysz - fel akarod frissíteni a tudásod. 

Ha kisvállalkozásod van és szeretnél többet megtudni a marketing rejtelmeiről, érdemes egy ilyen könyvvel kezdened. Nem csak egyszerűen magyarázza el az alap marketing folyamatokat (sőt megtanítja őket), de remek példákkal is szolgál amit részben vagy egészben akár át is vehetsz a saját iparágadban.

Milyen könyveket írt Dan Kennedy?

Itt van például "A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak" című, ami az egyik kedvencem Dan Kennedy -től. 

 

 Erről a könyvről részletesebb leírást találsz ebben a cikkben: 

Többi könyve magyarra fordítva:

Óriási profittartalmú árazási stratégiák kisvállalkozóknak

Az árakció árt, butít és nyomorba dönt. Az, aki csak árakciózni tud... aki nem ért ahhoz, hogy az árral hogyan kell ügyesen játszani... az, akinek a fejében ott a gondolat, hogy a vevőt csak az ár érdekli... az végül mind, elkerülhetetlenül ugyanerre a sorsra jut. Ha eddig azt hitted, hogy az ár az csupán gyártási költség plusz profit... ha eddig azt hitted, hogy az ár csupán normál ár mínusz kedvezmény... ha eddig azt hitted, hogy az ár csupán konkurencia ára mínusz árengedmény, akkor készülj fel egy egész könyvnyi új információra, ami talán még meg tudja menteni a cégedet a lepusztulástól!

Vagyonvonzás 28 technikája vállalkozóknak

Légy Pénz Mágnes! A régi gazdaság összeomlott, mindörökre véget ért. Sose lesz már olyan, mint volt. Ugyanakkor ha vagyonról van szó, egy alapvető tény nem változott: Legyenek bármilyen gazdasági körülmények szárnyaló vagy recesszió, beleértve a sebesen fejlődő internet alapú új gazdaságot, van vagyon. Ki lenne alkalmasabb bemutatni, hogy csalogasd, csábítsd, és vonzd mágnesként magadhoz, mint a milliomos gyáros Dan S. Kennedy? Kennedy ebben a könyvben elmondja: Hogy éld meg A csodát-vonzz magadhoz nagyobb vagyont a következő 12 hónapban, mint az ezt megelőző 12 évben; Talán vagyon taszításban szenvedsz? ; Miért értéktelen magában pozitív gondolkodás?; Mi az 1. számú vállalkozói felelősséged?; Igaz, hogy sok gazdag vállalkozónak van egy sötét titka?; Melyik a legrosszabb vagyongátló szokás?; Te lehetőségekben gondolkozol, vagy bűnös módon végeredmény központú vagy?; Miért egy hatalmas Mellébeszélés és a vagyonodra veszélyes a Csináld, amit szeretsz, és a pénz követni fog kijelentés?; Hogy hagyd abba a vaktában lövöldözést?; 12 mód, hogyan növelheted Személyes értékedet; Miért NE gondolj többet a bevételre!; A 90 napos kísérlet, ami örökre megváltoztathatja az életedet. - Dan S. Kennedy multimilliomos, többszörös vállalkozó, aki évente több millió vállalkozót befolyásol tanácsadóként és business coach-ként. Széles körben ünnepelt milliomos gyáros, aki hosszú ideje segít vállalkozóknak elérni a hét számjegyű bevételeket és sokmilliós vagyont. Szándékosan provokatív Mellébeszélés Nélkül megközelítésével elnyerte a Nyers Valóság Professzora titulust.

Azonnali vásárlásra ösztönző direktmarketing

Ki akar vadkacsára ágyúval lőni? Elégedett vagy a céged teljesítményével? Elég hatékonynak érzed vállalatod marketing tevékenységét? Egyáltalán van marketing tevékenységed? Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, Te is a magyar kis- és középvállalkozók azon igen népes csoportjához tartozol, akik nem fedezték még fel, hogy a marketing nem egy pénznyelő gép és nem is a szükséges rossz, hanem az az eszköz, ami nélkül vállalatod sosem éri el a kemény munka megérdemelt gyümölcsét. Tudom, hogy szkeptikus vagy, de tedd most ezt egy percre félre! A Direkt marketing, őszintén mellébeszélés nélkül a világ egyik legsikeresebb marketing gurujának, Dan Kennedy-nek a rövid, tömör, olvasmányosan szórakoztató könyve arról, hogyan használd a szegmensednek megfelelő marketing technikát a lehető legköltséghatékonyabban. Ha elolvasod a könyvet tudni fogod, hogy eddig hol rontottad el, s merre kell elindulnod egy pontosan mérhető, garantáltan közvetlen eladást generáló marketing irányába. Önmagukért szóló hirdetések: viszlát! Bugyuta reklámok, ég veletek! Direkt Marketing, mellébeszélés nélkül, meggyőző esettanulmányokkal, magyar piac specifikus kiegészítéssel. Valódi marketing nagyágyú, mely elfér a fiókodban.

Időgazdálkodás vállalkozóknak - mellébeszélés nélkül 

Anyámasszony katonái, vigyázat! Ez a könyv nem a gyengéknek, áludvarias vagy rettentően-akarom-hogy-szeressenek embereknek készült. Ez a könyv azoknak íródott, akik egyszerre több lovat akarnak megülni; akiknek sokkal több ötlete van, mint ideje és lehetősége, hogy megvalósítsa ezeket az ötleteket; és végül azoknak, akiknek az élete csupa rohanás (és nem sétálgatás).
Az idő a vállalkozó legértékesebb kincse. Idő felfedezni, alkotni, gondolkodni és tervezni. Idő arra, hogy összegyűjtsük, és rendszerezzük az információkat. Idő az üzletre, idő a munkatársakra, idő a hálózat fejlesztésére. Valószínűleg mindennap előfordul, hogy félretolsz valamit, felsóhajtasz, és azt mondod: "Ha csak egy órám lenne még, hogy ezen dolgozzam, hatalmas különbséget jelentene az üzletnek." Nos, én megadom neked ezt a plusz órát!

A leírások forrása: Libri

Szólj hozzá

marketing könyvek könyv ajánló üzleti könyvek könyv értékelő Dan Kennedy