2017. júl 24.

Retró Applikáció: 3 Snake, amivel ezen a héten nosztalgiázhatsz...

írta: Scherzer Marcell
Retró Applikáció: 3 Snake, amivel ezen a héten nosztalgiázhatsz...

Nem gondoltam, hogy ilyen jól fogok szórakozni az eheti applikációteszt közben: 3 fél Snake játékot teszteltem, ráadásul az egyik pont olyan mint a régi Nokia-n. 

Nézzük meg a 3 játékot kicsit tüzetesebben...

 Klasszikus Snake

Az első játék - és a három közül a személyes kedvencem - egy klasszikus Snake játék volt! Teljesen ugyanúgy kell játszani, mint a hagyományos ezer éves (és törhetetlen!) Nokia-n, sőt: Ez a Nokia meg is jelenik a kijelződön, így tényleg olyan mintha azokat a gombokat nyomkodnád mint régen... Igazi nosztalgia, ez tetszeni fog... Néhány kép a játékról:  

Klasszikus Snake galéria (kattints a több kép megtekintéséhez):

 

Haladós Snake

Nem annyira a klasszikus vonalat képviseli, mégis megtetszett a Snake VS Block nevű játék. A lényege, hogy egy akadálypályán megyünk végig, ahol mindenképp beleütközünk az akadályokba. Ezek viszont különböző pontokat vesznek le az életünkből, szóval nem mindegy melyikbe ütközünk bele: amelyik 9-et vagy 39-et von le... Könnyen meg lehet halni, és néha idegesítő lehet, de szerintem tetszeni fog! Engem lekötött egy fél óráig, és csak azért nem tovább, mert haladni akartam a cikkel. Íme a játék képekben:

A Snake VS Block játék (kattints a több kép megtekintéséhez):

Fura Snake

A legfurcsább és értelmetlenebb játék a 3 kipróbált közül a Slither.io volt. A lényege, hogy pontokat gyűjts, és közben ne menj neki a többi kígyónak. Ezzel egyre tovább lehet jutni a játékban, ami gyakorlatilag végtelen. Íme néhány kép, hátha Neked megtetszik:

 

Szólj hozzá

mobil apple érdekes telefon iphone android snake applikáció