2017. aug 02.

Impresszum & Médiaajánlat

írta: Scherzer Marcell
Impresszum & Médiaajánlat

Üzemeltető: Scherzer Marcell

Kapcsolat: marcell@marketingmate.hu vagy írj üzenetet a Read It Facebook oldalán! (https://www.facebook.com/readithungary/)

Médiaajánlat

Cégvezető vagy, de nem tudod hol tudnál a legjobban reklámozni Facebook hirdetésen és Adwords-ön kívül?

Mit szólsz egy cikkhez az egyik termékedről/ szoláltatásodról, amit végig olvasnak a látogatók, mert érdekes?

Szponzorált tartalom

Amiről beszélünk, azt szponzorált tartalomnak nevezik. Ennek az a lényege, hogy ellentétben a PR cikkel nem a terméked és szolgáltatásod bemutatásáról szól, hanem érdekesen végigvisszük az olvasót egy olyan cikken, ami megoldja a problémáit vagy érdekes neki, és a végén továbbvisszük a Te oldaladra. 

Minner szerű cikkek

Azt tudtad, hogy a Minner.hu gazdasági blogon is szerző vagyok? Scherzer Marcell név alatt találod a cikkjeim. 

Indexes megjelenés

Mivel a blogom az Index blogrendszerében van (blog.hu),gyakran előfordul hogy kiemeli a főoldalára a médiamágnás. Legutóbb ilyenkor több mint 10 000 olvasó jött át az index főoldaláról. Az index2-őn egyébként rendszeresen kikerülnek a cikkjeim

Facebook hirdetés

Azon kívül, hogy a weboldalamon megjelenik a cikk a cégedről - és az index is esetleg kiemeli - természetesen Facebook hirdetésekkel eljuttatjuk a legjobb vásárlóidhoz is. Ez azért működik nagyon jól, mert a blog mellett közösségi marketinggel foglalkozom (Facebook hirdetések például), ezért tudom hogyan kell tökéletesen belőni a Facebook oldalon a marketinget. 

Vágj bele!

Jelentkezz, és beszéljünk róla! E-mail: marcell@marketingmate.hu

Szólj hozzá

média marketing ajánlat