2017. aug 26.

[Podcast ajánló] GaryVee audio experience - Gary Vaynerchuk marketingszakértő, üzletember Podcastja

írta: Scherzer Marcell
[Podcast ajánló] GaryVee audio experience - Gary Vaynerchuk marketingszakértő, üzletember Podcastja

Sokat vagy útközben? Kocsiban vagy tömegközlekedéssel? Mindegy. Itt egy Podcast, hogy hasznosan üsd el az időd...

Ismered Gary Vaynerchuk amerikai vállalkozót? 

 

Gary Vee sok mindenről ismert, jelenleg egy Social Media ügynökséget vezet amerikában, töb mint 600 alkalmazottal. Személyes márkáját is folyamatosan építi a Facebookon például, célja hogy többen valósítsák meg az álmaikat - azt ami valójában mozgatja őket...

Ha szeretnél többet megtudni Gary-ről, ezt a cikket mindenképp olvasd el: A Gary Vaynerchuk sztori

 

A Poscast tartalma

 

Gary Vaynerchuk élete cégvezetőként elég mozgalmas, mint előadó pedig heti szinten utazik a világ körül mindenfele. Éppen ezért nem lenne túl sok ideje a saját márkáját az ügynökség és az előadások mellett menedzselni... Azonban nagyjából egy éve úgy döntött, hogy kialakít erre egy stábot, azóta körülbelül az ügynökségtől nyolcan csak az ő márkájáért felelnek.

Ott van például DRock, aki ébrenléte alatt egész nap vele van a kamerájával és veszi éppen a GaryVee-vel történik. Ezekből rakják össze a DailyVee sorozatot

Bár a DailyVee friss részeit épp nem élvezheted egy hónapig. Ilyenkor  Gary teljesen eltűnik és próbál minél több időt tölteni a családjával. Ez drasztikus, de az év többi részében napi 16-18 órát dolgozik - amivel így bőven kompenzálja ezt az eltűnést. 

A DailyVee tehát Vaynerchuk napjait foglalja össze, 10-20 perces kiadásokban. Ezekre nehéz ráunni, mindig történik vele valami.

Gyakran az előadásaiba is betekintést nyújt, ezeket Keynote-nak nevezik angolul. A Keynote egy olyan formátum, ahol az adott előadó a "fő műsorszám" az egész konferencián. Próbál minél jobban összefoglalni egy témát.

Gary Vaynerchuk időről időre készít egy kérdezz felelek műsort, itt gyakran rajongókas és követőket hívnak vissza aktuális vendégével és megválaszolják a kérdéseit. Hasonló formátum, amikor egy riporter gyűjti össze a legfőbb kérdéseket és felteszi neki. Ezeket #AskGaryVee show név alatt találod.

Gary legtöbb tartalma egyébként abból születik, hogy DRock a kamerás egész nap követi. Nagyon jó gondolatokat tud átadni egyszerűen és érthetően. Akcentusa szinte nincs, pedig 6 évesen költözött Fehéroroszország (akkor Szovjetunió) területéről az USA-ba. 

Tehát a Podcast 3 témája:

 

 

Kérdezz felelek - #AskGaryVee show

Napi műsor - DailyVee

Előadások - Keynote

Hol hallgathatod? 

 

IOS: Podcastok applikáció, Spotify, Soundcloudon,

Ha más nem, akkor pedig YouTube-on!

 

Tetszett? Csatlakozz a Read It közösséghez!

Szólj hozzá